Actieve ingrediënten

Het belangrijkste ingrediënt in de Multi-Mam Kompressen is het 2QR-complex (2QR staat voor 'to cure' en betekent 'genezen'). Dit natuurlijke, plantaardige ingrediënt neutraliseert schadelijke microben door hun hechting aan het weefsel te voorkomen. Het 2QR-complex ondersteunt het natuurlijke genezingsproces en herstelt de natuurlijke balans van microbiële flora. Van het 2QR-complex zijn geen bijwerkingen bekend en het is volledig veilig voor jou en je baby.

Wat is het 2QR-Complex?

Een van onze belangrijkste ingrediënten is het wereldwijd gepatenteerde 2QR-complex (2QR staat voor 'to cure' en betekent 'genezen'). Dit complex is een mengsel van polysacchariden uit de plant Aloe Barbadensis Miller, algemeen bekend als Aloë Vera.

Andere ingrediënten in onze producten zijn verzachtende en vochtinbrengende, plantaardige oliën en medisch gekeurd, gezuiverd wolvet, wat bekend staat om zijn beschermende eigenschappen en goede smeerbaarheid.De producten neutraliseren de schadelijke micro-organismen, door verzachtende omstandigheden te creëren en het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen.Onder ons assortiment vallen de Multi-Mam Kompressen, Multi-Mam Balsem, Multi-Mam Lanoline en Multi-Mam BabyDent. Deze zelfzorg producten behandelen en voorkomen de ongemakken die kunnen worden ervaren door moeders en baby's die tandjes krijgen.