Waarom Multi-Mam? - Opluchting voor moeder en baby


Waarom Multi-Mam?

Tepelverzorging is een belangrijk onderdeel bij het slagen van de borstvoeding. Het innovatieve assortiment zelfzorgproducten van Multi-Mam biedt een oplossing bij problemen voor moeder en baby. De producten voorkomen en behandelen pijn in de tepels door het veelal verkeerd aanleggen tijdens het borstvoeding geven. Naast het juiste advies van goed aanleggen zijn de Multi-Mam tepelverzorgingsproducten de oplossing voor een snel herstel en fijne borstvoedingsperiode.

De zelfzorgproducten van Multi-Mam: problemen en oplossingen

Idealiter zou je je comfortabel en ontspannen moeten voelen als je je baby borstvoeding geeft. Maar, je kunt ook ongemak ervaren wat invloed kan hebben op hoe je je voelt. Zo kan door het verkeerd aanleggen van de baby het tepelweefsel beschadigen en pijn gaan doen, wat in enkele gevallen zelfs kan leiden tot infectie. Dit bederft de voldoening van het borstvoeding geven en betekent dat je eerder moet stoppen dan gepland.

Onder het assortiment van Multi-Mam producten vallen de Multi-Mam Kompressen en de Multi-Mam Balm. Onze producten zijn natuurlijk, veilig en doeltreffend, zonder recept verkrijgbaar en maken het leven van drukke moeders gemakkelijker.

Natuurlijke ingrediënten

Onder de natuurlijke ingrediënten in onze producten vallen het plantaardige, bio-actieve 2QR-complex, plantaardige oliën en medisch gekeurd, gezuiverd wolvet.Hoe het werkt

De Multi-Mamproducten behandelen en voorkomen pijn bij borstvoeding door schadelijke micro-organismen te neutraliseren, verzachtende omstandigheden te creëren en het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen.