Productbeschrijving


Multi-Mam Kompressen bieden onmiddellijke verlichting voor ongemakken (bijv. zwelling en gevoeligheid) bij moeders die borstvoeding geven. Deze afzonderlijk verpakte kompressen creëren vochtige omstandigheden voor een optimale genezing, voorkomen besmetting en verzorgen de tepel.Elk Kompres is apart verpakt in een sachet. Geschikt voor eenmalig gebruik. De sachets zijn per 12 verpakt in een doosje. De Kompres 3x per dag verschonen en ongeveer 10-15 minuten op je tepel leggen.

Download bijsluiter

Reviews

Als U een review plaatst dan is dat volledig anoniem. Wij zullen nooit U of iemand anders e-mailadres tonen.

E-mail
Titel
Beoordeling
Je ervaring


Reviews

Andere klanten over dit product

Super fijn product!

★★★★★
5 5 1
Ik heb de Multi-Mam Kompressen gebruikt wanneer mijn tepels pijnlijk waren en wanneer ik wondjes had. Zodra ik ze gebruikte voelde ik direct verlichting en het zorgde ervoor dat de wondjes sneller verdwenen. Echt een onmisbaar product voor als je borstvoeding geeft!

Review

★★★★★
5 5 1
Heel fijne compressen! Hebben me super van mijn kloven af geholpen!

Jannine

★★★★★
5 5 1
De compressen werken super goed. Ik heb ze gebruikt toen ik een flinke kloof had. De compressen gaven direct verlichting en verkoeling. Ook zorgde het ervoor dat mijn kloof snel over was. Hierna ook geen klachten meer gehad. Ik ben er super blij mee!

Top!

★★★★★
5 5 1
Dankzij de Multi-Mam compressen was ik snel af van tepelkloofjes. Super product!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Na twee dagen waren de kloofjes al dicht! Zodoende weer een kraamvrouw geholpen om fijn en ontspannen te voeden........

Vragen van klanten


Wanneer kan ik de Kompressen het best gebruiken, vóór of na het geven van de borstvoeding?
Wij adviseren dat je onmiddellijk na het voeden een Kompres gebruikt. Bij gebruik vóór het voeden kan de vochtig geworden tepel het moeilijker maken voor je baby om aan te happen.

Hoelang mag ik een Kompres op mijn borst houden?
15-30 minuten is ideaal, 10 minuten het minimum en 60 minuten het maximum.

Hoe vaak kan ik een Kompres gebruiken?
Elk Kompres kan één keer worden gebruikt en moet na gebruik om hygiënische redenen worden weggegooid.

Ik heb nog geen problemen. Kan ik de Kompressen uit voorzorg gebruiken?
Ja. Als je tepels na het geven van borstvoeding pijn doen, bieden de Kompressen verlichting. Als je een product uit voorzorg wilt gebruiken, adviseren wij het gebruik van een zalf of balsem, bijvoorbeeld Multi-Mam Balsem of Multi-Mam Lanoline. Door het aanleggen verdwijnen de natuurlijke, beschermende vetten. Met een zalf of balsem vervang je deze vetten en bied je bescherming.

Is het schadelijk als mijn baby wat van de gel op het Kompres inslikt?
Nee. De gel is veilig voor je baby. Je hoeft overtollige gel niet te verwijderen voordat je borstvoeding gaat geven.Waar is het product verkrijgbaar?


  • De producten van Multi-Mam zijn zonder recept verkrijgbaar in apotheken, retailers van moeder&kind producten, drogisterijen en nu ook bij de KRUIDVAT te bestellen. Bestel en haal de Multi-Mam producten op bij jouw Kruidvat winkel om de hoek (je betaalt dan geen verzendkosten).
  • Koop de zelfzorgproducten van Multi-Mam rechtstreeks online