Multi-Mam Balm - Plantaardige tepelverzorging


Productbeschrijving


Multi-Mam Balm wordt aanbevolen om tepelkloven te voorkomen en de conditie van het tepelweefsel te verbeteren. De Balm plakt niet, wordt gemakkelijk geabsorbeerd en beschermt de tepel door het natuurlijke huidvet te vervangen en aan te vullen. De Balm hoeft vóór de borstvoeding niet te worden verwijderd.


Download bijsluiter

Vragen van klanten


Moet ik Multi-Mam Balm vóór de borstvoeding verwijderen?
Nee. De balm is ongevaarlijk bij inslikken en heeft een neutrale smaak en geur. Het wordt vooral aanbevolen om de Balm onmiddellijk na de borstvoeding aan te brengen. Aanbrengen vóór het voeden kan het aanhappen voor de baby moeilijker maken.

Hoe vaak moet ik Multi-Mam Balm gebruiken?
Zo vaak als je wilt. Het wordt vooral aanbevolen om de Balm onmiddellijk na de borstvoeding aan te brengen. Aanbrengen vóór het voeden kan het aanhappen voor de baby moeilijker maken.

Ik blijf last houden van tepelkloven, wat erg pijnlijk is. Wat kan ik doen?
De beste oplossing is om eerst Kompressen te gebruiken om de kloofjes te behandelen. Dit ondersteunt een vochtige genezing. Om kloofjes te voorkomen en de huid zacht te houden, kun je zalf gebruiken. Multi-Mam Balm is een zalf die het huidweefsel versterkt en verzorgt. Gebaseerd op natuurlijke ingrediënten heeft de Balm een neutrale smaak en is ongevaarlijk bij inslikken. De Balm biedt dus optimale bescherming tijdens het voeden en de hele dag door.

Wat zijn de oorzaken van tepelproblemen?
De meeste tepelwondjes zijn het gevolg van het slecht aanleggen. Het is belangrijk dat het meest kwetsbare gedeelte van het tepelweefsel diep in je baby's mondje zit. Door producten te gebruiken die de natuurlijke bescherming van de huid verminderen, bijvoorbeeld zeep en shampoo, kunnen ook tepelkloven ontstaan. Tot slot zijn schimmelinfecties, eczeem of een droge huid eveneens mogelijke oorzaken van tepelproblemen.Waar verkrijgbaar


  • De producten van Multi-Mam zijn zonder recept verkrijgbaar in apotheken en drogisten
  • Of koop de zelfzorgproducten van Multi-Mam rechtstreeks online