Multi-Mam tegen pijn bij borstvoeding en pijn bij doorkomende tandjes

Jeuk aan tepel

Heb jij regelmatig last van jeuk aan de tepels? Dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. De jeuk aan je tepels ontstaat door prikkeling van de gevoelszenuwen die uitmonden in de tepels en tepelhoven. De zenuwen kunnen onder andere geprikkeld worden door veranderingen in de hormoonhuishouding tijdens je zwangerschap. Speciaal voor moeders die borstvoeding geven, hebben wij daarom een plantaardige tepelverzorging ontwikkeld die tepelkloven en jeuk moeten voorkomen.

Jeuk aan de tepels voorkomen met Multi-Mam Balm

Multi-Mam Balm is een plantaardige tepelverzorging voor moeders die borstvoeding geven. De Balm wordt aanbevolen om tepelkloven te voorkomen en de conditie van het tepelweefsel te verbeteren. Het product plakt niet, wordt gemakkelijk geabsorbeerd en beschermt de tepel door het natuurlijke huidvet te vervangen en aan te vullen. De Balm hoeft vóór de borstvoeding niet te worden verwijderd.

Voordelen van Multi-Mam Balm

  • Beschermt de tepels vóór en tijdens het geven van borstvoeding
  • Voorkomt kloofjes en houdt de huid zacht, soepel en gezond
  • Een plantaardig alternatief voor Lanoline
  • Eenvoudig aan te brengen

Waarom kiezen voor Multi-Mam?

Het innovatieve assortiment verzorgingsproducten van Multi-Mam biedt een oplossing bij problemen voor moeder en baby. De producten voorkomen en behandelen pijn in de tepels door borstvoeding. Onder het assortiment vallen de Multi-Mam Kompressen en de Multi-Mam Balm. Onze producten zijn natuurlijk, veilig en doeltreffend, zonder recept verkrijgbaar en maken het leven van drukke moeders gemakkelijker.

Direct online bestellen

De producten van Multi-Mam zijn zonder recept verkrijgbaar in apotheken en drogisten. Je kunt de producten echter ook direct online bestellen bij Ardoshop via de onderstaande knop. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis verzonden en bestel je voor 12:00 uur dan heb je de producten de volgende dag nog in huis.

Direct Bestellen