Gevoelige tepels

Heb jij last van gevoelige tepels? Dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Gevoelige tepels kunnen verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld hormonale veranderingen, zwangerschap, geven van borstvoeding of allergieën. Speciaal voor moeders die borstvoeding geven, hebben wij daarom een tepelverzorging ontwikkeld die direct verlichting biedt bij gevoelige tepels en infecties voorkomt.

Gevoelige tepels verzorgen met Multi-Mam Kompressen

Multi-Mam Kompressen bieden onmiddellijke verlichting bij ongemakken als zwelling en gevoeligheid bij moeders die borstvoeding geven. Deze afzonderlijk verpakte kompressen creëren vochtige omstandigheden voor een optimale genezing, voorkomen besmetting en verzorgen de tepel.

Voordelen van Multi-Mam Kompressen

  • Geeft onmiddellijk verlichting bij pijnlijke en gevoelige tepels
  • Voorkomt infectie (mastitis)
  • Ondersteunt het natuurlijke genezingsproces
  • De gel is op natuurlijke basis, veilig en ongevaarlijk bij inslikken

Waarom kiezen voor Multi-Mam?

Het innovatieve assortiment verzorgingsproducten van Multi-Mam biedt een oplossing bij problemen voor moeder en baby. De producten voorkomen en behandelen pijn in de tepels door borstvoeding. Onder het assortiment vallen de Multi-Mam Kompressen en de Multi-Mam Balm. Onze producten zijn natuurlijk, veilig en doeltreffend, zonder recept verkrijgbaar en maken het leven van drukke moeders gemakkelijker.

Direct online bestellen

De producten van Multi-Mam zijn zonder recept verkrijgbaar in apotheken en drogisten. Je kunt de producten echter ook direct online bestellen bij Ardoshop via de onderstaande knop. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis verzonden en bestel je voor 12:00 uur dan heb je de producten de volgende dag nog in huis.

Direct Bestellen